Αρχική Σελίδα

Shenzhen Haojun Paper Display Co.Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. επίδειξης εγγράφου Haojun Shenzhen, ΕΠΕ είναι ένα επαγγελματικό σημείο της αγοράς και σημείο του κατασκευαστή επιδείξεων πωλήσεων. Η κύρια παραγωγή περιλαμβάνει την επίδειξη παλετών εγγράφου, επίδειξη χαρτονιού διαφήμισης, στρογγυλές επιδείξεις, ζαρωμένη επίδειξη πατωμάτων, αντιμετωπίζει τη τοπ επίδειξη, τις επιδείξεις Dumpbin, την κρεμώντας επίδειξη, το κιβώτιο επίδειξης, κ.λπ.

Είμαστε κύριοι των προηγμένων εξοπλισμών, περιλαμβάνουμε τη Kodak ανοίγουμε πλήρως τη μηχανή 1.8m ΚΠΜ (Κοινή Πολιτική Μεταφορών), η Χαϋδελβέργη έξοχη πλήρως ανοίγει τη μηχανή 4 χρώματος, ο Roland 800 πλήρως ανοίγει τη μηχανή 4 χρώματος, το folio Roland 700 μηχανή 5 χρώματος, την αυτόματη μηχανή ελασματοποίησης PP, τη UV μηχανή, την αυτόματη τεμαχίζοντας μηχανή, το αυτόματο κιβώτιο κολλώντας τη μηχανή, κ.λπ.

Είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε και να ελέγξουμε κάθε βήμα από την κατασκευή στις πωλήσεις. Υπάρχει η επαγγελματική ομάδα σχεδίου για 10 έτη για να σχεδιάσει τον άριστο & σύλληψη των επιδείξεων ματιών για σας. Έχουμε SGS, ROHS, ISO9001: 14000 ποιοτικές πιστοποιήσεις.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

Από το 2010, ο ιδρυτής και η ομάδα της επιχείρησης έχουν ασχοληθεί με τα κουτιά από χαρτόνι

 

Το 2011, ιδρυτής και ομάδα των επιχειρήσεων στα κουτιά από χαρτόνι και των σωλήνων για 8 έτη

 

 

Το 2011 έτος, η επένδυση ήταν yuan RMB 1 εκατομμυρίου, και περισσότερο από 80 MU της βιομηχανικής βάσης χτίστηκαν στο βιομηχανικό πάρκο Zhitongda. Η Co. εκτύπωσης Haojun Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε.

Ολοκληρωμένο και τεθειμένο στην παραγωγή το Νοέμβριο του 2011, σύμφωνα με τον προγραμματισμό επιχείρησης, το νέο εργοστάσιο έφθασε στην ικανότητα σχεδίου, η ετήσια αξία παραγωγής αναμένεται για να φθάσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια σε yuan

 

Shenzhen Haojun Paper Display Co.Ltd
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : HAOJUN

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-8000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Σωλήνες κρασιού χαρτονιού για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Σωλήνες κρασιού χαρτονιού για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Σωλήνες κρασιού χαρτονιού για τις πωλήσεις